Körkortet i min hand


- Känslan är obeskrivlig!

We still have time, let's make the most of it


Ungefär lika trött som en björn som vaknat ofrivilligt ur sitt ide. Inte för att skolan var särskilt ansträngande, nej inte alls. Jag hade bara en sån där natt då man endast vänder och vrider på sig utan att egentligen få någon vidare sömn. Men det är bara att ladda om battterierna!   
Nu tänkte jag satsa på en varm dusch, nagelfix, hårinpackning osv, sånt där tjejtrams som alla killar himlar ögonen åt. Men tacka fanken för att vi är fresha! 

Efter det är sannolikheten rätt stor att jag slänger mig i sängen och somnar direkt, ciao!

Time goes by


Medan dagarna tuffar på här hemma i Sverige roar sig halva min klass i en av Spaniens solsäkraste städer. Jag måste erkänna att det känns lite småsurt och bittert att undra över vad de just i denna stund kan tänkas skaffa sig för minnen att lägga i bagaget, men jag unnar dom det.

Häromdagen tog jag och hunden oss till Kolmårdsskogarna för en riktig långpromenad. Vet inte vem av oss som blev tröttast egentligen? Han eller jag? Igår bestämde K och jag oss för att inte vara sämre och tog en riktig långis på över en mil. Väldigt välbehövligt och jag har bestämt mig för att fortsätta i detta spår!

Just in case



I lördags firade vi Jenny för hennes 18 år på planeten med en överraskningsfest. Riktigt lyckat!

My pain, your thrill




Hade en riktig grabbkväll med Moa och Co i onsdags, där Karin och jag stod för trerätters. Förbannat gott sällskap, och liksaså maten!

RSS 2.0